Een mooi één-tweetje van onze leden Coen en Marco

Sinds eind vorig jaar doe ik veel zaken met Marco Ruitenbeek van Ruitenbeek Print. Goed contact en verzekerd zijn van de beste kwaliteit met/door je drukker is erg belangrijk. Marco begrijpt goed wat de wensen zijn, denkt mee en geeft advies. Afgelopen week reed ik weer bij hem vandaan met een auto vol mooie vouwplaten van Studio Danckmer voor Picnic supermarkets.

Ik vraag met, mijn soms gecompliceerde ontwerpen, veel van de kwaliteit en kunde van de producent. Daarbij kan een klein foutje grote gevolgen hebben voor het product. Vorige maand was er zo’n foutje, nét voor de deadline van de klant en nét voor mijn vakantie. Het was niet de fout van Marco, maar hij heeft alles opgelost en heeft persoonlijk de nieuwe partij bij mijn klant afgeleverd tijdens mijn vakantie.

Niet alleen voor een snelle service en kwalitatief goed drukwerk moet je bij Marco Ruitenbeek zijn, ook als er onverhoopt iets mis gaat laat hij je niet zitten, en regelt het voor je! Ik laat met een gerust hart al mijn ontwerpen produceren door Ruitenbeek Print en hoop nog veel mooie ontwerpen door hem te kunnen laten realiseren!

Marco, Bedankt!