Training ‘Concrete tips om je website te verbeteren’ // donderdag 2 mei

Meld je aan

Je kan er niet omheen anno 2019. Je website is één van je belangrijkste sales kanalen en je kan eigenlijk niet meer zonder. Een website maken is de uitdaging niet, maar een effectieve website des te meer. Donderdag 24 januari geven Gijs de Lange van Banyan en Jan-Wigbold Sluiter van Brandus geven samen een training met concrete tips om je website te verbeteren. Want je website verbeteren zit hem vaak in de details.

Wat gaan we doen tijdens de training?

Tijdens de training gaan we in op een stuk theorie maar gaan we ook concreet aan de slag met je eigen website. Zo ben je op de hoogte van de laatste trends en ga je naar huis met tips om meteen je website te verberen.

Wat we gaan doen:

  • De 5 seconden test. Heeft je website de juiste uitstraling en weet je website-bezoeker meteen welke diensten je aanbiedt?
  • Een stukje theorie over de 7 principes van cialdini. (zie filmpje). Cialdini is wereldberoemd geworden vanwege zijn psychologisch onderzoek naar overtuigingskracht in de digitale wereld.
  • 10 concrete tips om conversie te verhogen die direct toepasbaar zijn op elke website.
  • Wat zijn de trends van de toekomst in webdesign

 

Ja, hier wil ik bij zijn! (maar er is wel beperkt plek)

Dat kunnen we ons goed voorstellen. Je kan je gemakkelijk aanmelden via het formulier. Iedereen is welkom! Wel is er beperkt plek tijdens de training dus wacht niet te lang met aanmelden.

Meld je aan