Wekelijkse ontbijtsessie // donderdag 15 november

Meld je aan

Wil jij je netwerk vergroten?

Wil jij je netwerk vergroten? Wij doen niet aan koude acquisitie. Anderen bevelen jóu aan in hun eigen netwerk. Omdat ze je vertrouwen en geloven in jouw product/dienst dat jij presenteert tijdens de ontbijtsessie. We delen ons netwerk met elkaar en ontmoeten elkaar wekelijks in een ongedwongen setting. Met de unieke opzet van onze ontbijtsessies leer je veel over jouw presentatie als ondernemer en daarbij ook wat dit oplevert in harde cijfers: nieuwe klanten en omzet. We zetten ons voor elkaar in omdat geven loont.

Hoe ziet de ochtend eruit?

We ontvangen je met een heerlijk ontbijt. De ontbijtsessie bestaat uit een aantal vaste onderdelen, dit voordat de werkdag begint van 6.45 tot 8.30 uur. De focus ligt op “hoe kunnen we elkaar helpen met het vinden van klanten en het groeien als ondernemer?”.

Er is veel ruimte om vrij te netwerken voor- en na afloop van het vaste programma.

 • Onze gasten worden voorgesteld bij aanvang van het ontbijt;
 • Eenaantal vaste onderdelen worden doorgenomen en iedere week geeft een lid een korte training over ondernemerschap en tips & tricks over netwerken;
 • Dan vervolgen we met de pitch-ronde, waarin alle ondernemers 60” de tijd hebben om zichzelf te presenteren en duidelijk te maken welke (potentiële) klanten zij graag ontmoeten. Dus ook de gasten krijgen de kans om zich volwaardig te presenteren!
 • We willen groeien als ondernemer. Dus je kunt de Gouden Duim winnen. Elke
  week wordt gelet op een ander item waarmee je de beste pitcher kunt worden! Ja, ook een gast kan de Gouden Duim winnen;
 • Elke week krijgt één van de ondernemers extra tijd om een presentatie te houden. Zo hebben we meer concrete informatie voor aanknopingspunten in hetnetwerk
 • Aan het einde van het programma vertellen we wie we met elkaar in contact hebben gebracht

Kortom, wij delen graag… ons netwerk, onze kwaliteiten, onze successen…

Ontbijt jij met ons mee?

Daarom zijn we altijd blij met extra gasten aan tafel, zij brengen een nieuw netwerk mee en vooral veel energie voor de groep.

Ben jij een ondernemende ondernemer? Dan ben je van harte welkom!

Je ontmoet in één keer een grote groep succesvolle ondernemers en naar aanleiding van de pitches weet je met wie je graag verder wil praten. Wie weet wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Delen van elkaars netwerk brengt je verder!

Een ontbijtsessie… is dat niet een beetje vroeg?

Klopt… je hoort de vogeltjes fluiten en het zonnetje zie je opkomen onderweg naar de Golfbaan. Prachtig… Maar waarom zo vroeg?!

 • Zo heb je geen last van het verkeer in de spits. Je rijdt voor de spits uit naar onze bruisende businessclub en na de spits rijd je vol inspiratie naar kantoor;
 • Op deze manier snoept het geen tijd af van de uren die je normaal aan je andere werkzaamheden besteedt;
 • Na deze ochtend loop je vol energie, inspiratie en enthousiasme de deur uit, met in je telefoon veel nieuwe contacten. Beter kan de dag niet beginnen!

Ben je ook zo enthousiast? Meld je aan via de agenda of stuur een mail naar info@bni-wauw.nl. Heb je vragen? Bel dan met Hester van Zoelen

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Meld je aan