Haal je GVB in 4 weken // April 2019

Elke week komen wij als ondernemersclub bij elkaar op de golfbaan in Weesp. Regelmatig slaan de leden na afloop nog een bal op de driving range of lopen ze 9 holes op de prachtig gelegen golfbaan. Nou heeft niet iedereen het balgevoel van Desiree of de sportiviteit van Terry. Daarom organiseert BNI Wauw dit voorjaar, in samenwerking met golfclub Weesp, een GVB training voor iedereen die zijn of haar swing wil oefenen. Na afloop van de ontbijtbijeenkomst zullen we onder begeleiding van een echte pro de fijne kneepjes van de perfecte swing trainen om uiteindelijk ons GVB te halen.

Ja, ik wil mijn GVB halen. En nu?

Wij willen eerst polsen of er voldoende interesse is. Bij minimaal 6 deelnemers zullen we de lessen in overleg inplannen. Vul daarom het formulier in als je op de hoogte wil blijven van het laatste updates.

Kan ik ook als niet BNI lid meedoen?

Ja dat kan zeker. Graag zelfs. Bij deelname aan de lessen mag je zelfs kosteloos 2-maal aanschuiven bij het ondernemersontbijt en je bedrijf pitchen.

Hoeveel lessen zijn het?

Wij richten ons op 4 tot 6 lessen. Dit is ruim voldoende om je GVB te halen.

Wie geeft de lessen?

De golfclub Weesp stelt haar eigen golfpro’s beschikbaar.

Wat zijn de kosten?

Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. Maar het is eerder een onkostenvergoeding dan een groot en duur lespakket. Meld je aan en we zullen je op de hoogte houden.

Kortom, meld je aan via het formulier om je plek te claimen en blijf op de hoogte van laatste nieuws over de GVB trainingen.

Meld je aan