Netwerken & Golfen // 23 mei // 4e clinic

Meld je aan

Wil jij leren golfen met een paar aanbevelingen in je achterzak? Meld je dan nu aan voor de golfclinics van BNI Wauw!. In april en mei organiseert de ondernemersvereniging uit Weesp een viertal golfclinics voor ondernemers die ‘Business & Pleasure’ graag combineren. In de ochtend pitch jij je bedrijf aan meer dan 25 ondernemers om daarna met een groep, onder leiding van een golfpro, de golfbaan op te lopen. Om elf uur ben je weer op kantoor om je net opgedane contacten op te volgen. Over efficient netwerken gesproken.

Netwerken & Golfen

Beginners
Ben je een beginner dan leert de golfpro je de ins and outs van een goede swing en een soepele put. In een serie van vier clinics van anderhalf uur leer je de fijne kneepjes van de golfsport. Daarbij zijn de clinics zo samengesteld dat je aan het einde op kan gaan voor je GVB. Daarmee kan je overal in Nederland 9 of 18 holes lopen.

Gevorderden
Heb jij je GVB al maar wil jij nog beter voor de baan komen deze zomer? Dan helpt de golfpro je met een paar gerichte tips om beter te worden. Tijdens de clinics neemt Tjerk van Golfbaan Weesp de tijd voor je om aan je sterke en zwakke punten te werken. Of dat nou je afslag of je put is. Je bent overigens ook van harte welkom om bij één van de vier lessen aan te sluiten.

 

Data en kosten van de vier golfclinics

Let op: nog maar 6 plekken beschikbaar!

Je kan éénmalig een clinic volgen of je meteen aanmelden voor vier clinics. De kosten per clinic zijn €30,-. Hier zit de bijdrage voor het ondernemersontbijt bij inbegrepen. Ja, je leest het goed. Je mag je bedrijf pitchen aan een groep ondernemers, genieten van een lekker ontbijt en daarna ook nog een golfclinic onder leiding van een golfpro volgen voor maar €30,-.

Kunnen we het dan nog leuker maken? Jazeker, als je je aanmeld voor alle vier de clinics betaal je geen €120,- maar slechts €90,-! Daarnaast mag je ook gratis deelnemen aan het BNI-Wauw! golftoernooi op 13 juni.

De golfclinics vinden plaats op onderstaande data:

  • 11 april
  • 25 april
  • 9 mei
  • 23 mei
  • 13 juni // Wauw! Golftoernooi

Meld je makkelijk aan door het formulier in te vullen.

Hoe haal ik mijn GVB?

Afgelopen jaren zijn de regels voor het behalen van je GVB flink op de schop gegaan. Zo heet het niet langer GVB maar behaal je je ‘Handicap 54‘. Kort gezegd betekent dit dat je een theorie-examen en praktijk-examen moet doen. Hiervoor moet je ook aangesloten zijn bij een golfvereniging. Wil jij graag je ‘handicap’ halen dan kan je voor €75,- lid worden van de golfvereniging Weesp en zullen ze je de mogelijkheid bieden om je theorie-examen te halen. Vervolgens kan je het golftoernooi van Wauw! begin juni gebruiken om je praktijk-examen af te leggen. Wel krijg je na afloop van de vier golfclinics baanpermissie waarmee je op veel plekken in het land een rondje mag lopen op de golfbaan.

 

Enkele beelden van vorige zomer:

 

Meld je aan