Training ‘Ademhaling & Flow’ // donderdag 28 februari

Meld je aan

Mensen ervaren steeds meer langdurige stress, de sluipmoordenaar van onze gezondheid. Bijna iedereen is op zoek naar meer energie, vitaliteit en betere prestaties. Zeker ook bij ondernemers is er steeds minder tijd voor ontspanning. Naast het drukke bestaan zijn we steeds meer slaaf van onze telefoon en/of andere (blauwe) schermen. Staan we altijd aan en zijn we altijd bereikbaar. Hoe zorg je dat je in deze drukke tijden toch af en toe ontspanning vindt.

Verminder stress door betere ademhaling

Wat betekent ademhaling voor je lichaam en geest en hoe verminder ik stress door beter adem te halen. Tijdens deze training gaan we in op de theorieën over (verkeerde) ademhaling. Doen we ontspanningsoefeningen en oefeningen voor betere focus en meer energie. Deze oefeningen kun je gemakkelijk in je dagelijkse leven toepassen en helpen je bij het krijgen van betere ontspanning en concentratie in je werkzaamheden. Ontspan en optimaliseer jezelf.

Over de trainer (Marcel de Jong)

Mijn naam is Marcel de Jong. In het dagelijks leven ben ik recruiter. Ik ben oprichter van HEBBES Personeel en werkzaam als freelance tech recruiter via IT Headhunter. Door stom toeval ben ik erachter gekomen dat ik last had van chronische hyperventilatie. Een veelvoorkomende, maar vaak verborgen ziekte. Door me hierin te verdiepen ben ik aanraking gekomen met de Buteyko methode en ben ik hiermee aan de slag gegaan. Gelukkig hyperventileer (overadem) ik niet meer continue. Als een wonder heb ik ook geen last meer van hooikoorts en ben ik veel minder gespannen.

Afgelopen jaar ben ik opgeleid tot Buteyko therapeut door Dick Kuiper, Buteyko instituut Nederland,  en door Patrick McKeon, Oxygen Advantage. Deze kennis draag ik graag over aan andere ondernemers om meer mensen de positieve effecten van een goede ademhaling te laten ervaren. Meld je nu aan door het formulier in te vullen.

Trainingen bij BNI Wauw!

Bij BNI Wauw! vinden wij het belangrijk dat je je als ondernemer en als persoon ontwikkelt. Daarom organiseren wij regelmatig extra trainingen met een verscheidenheid aan onderwerpen. Deze vinden altijd plaats na afloop van de reguliere bijeenkomst op de golfbaan in Weesp. Wil je een training volgen? Meld je dan gemakkelijk aan via het aanmeldformulier. Aanwezigheid bij het ondernemersontbijt is optioneel maar wel een unieke manier om in contact te komen met een groot netwerk aan ondernemers.

Meld je aan