Training ‘Kies je voor een BV, VOF of eenmanszaak?’ // donderdag 2 mei

Meld je aan

 

Wat is de beste ondernemingsvorm voor jouw bedrijf? Een BV, VOF of eenmanszaak? Dit hangt helemaal af van je onderneming. Er is geen algemeen beste of meest fiscaalvriendelijke ondernemingsvorm, anders was de keuze simpel geweest. Gelukkig helpt Marten Bouma, van Bouma en van Loon accountants en adviseurs, je tijdens deze training deze vraag te beantwoorden.

Kom langs en stel al je vragen

Marten neemt je graag mee in het woud van wet- en regelgeving, belastingen en verplichtingen. Je krijgt een inzicht in de meest prominente verschillen. Zowel juridische, fiscale als commerciële afwegingen passeren de revue in deze korte workshop. Het wordt een interactieve sessie met de mogelijkheid om jouw specifieke vragen met elkaar door te nemen. Zo kun je na afloop een meer weloverwogen keuze maken voor de beste ondernemingsvorm voor jouw bedrijf.

Meld je aan

Wil jij ook meer weten over de verschillende rechtsvormen, twijfel je wat de beste entiteit is voor je bedrijf of wil je toch nog je specifieke vragen stellen? Kom naar de workshop door je aan te melden via het formulier. Je bent ook van harte welkom om aan te schuiven bij het ondernemersontbijt vooraf aan de training. Een unieke manier om kennis te maken, en je bedrijf te pitchen, aan 25 ondernemers.

Meld je aan