Golfbaan Weesp

Golfbaan Weesp

De Golfbaan Weesp is voorzien van een uiterst gevarieerde en uitdagende par 3 en par 4 baan. De baan bevindt zich in een rustige omgeving langs het Amsterdam-Rijnkanaal en heeft een authentiek en sfeervol clubhuis. Door de laagdrempelige en ontspannen sfeer voelt iedereen zich hier op zijn gemak.

De baan ligt zeer centraal, tussen Amsterdam Zuid en het Gooi, aan de provinciale weg N236 en vijf minuten van zowel de A1 als de A9.

En hier mag BNI Wauw! elke week onderdeel van zijn. Wakker worden terwijl de zon opkomt over de uitgestrekte weilanden, de dauw optrekt en de natuurvogels hun ochtendliederen laten horen. Zie je het al voor je?

Horeca

Op de Golfbaan Weesp vindt u de Bar en Brasserie Golfbaan Weesp. Een kleinschalige en gemoedelijke brasserie met een groot terras en uitzicht over de golfbaan. BNI Wauw! heeft het geluk elke week een heerlijk ontbijt voorgeschoteld te krijgen. Daarnaast kun je hier neerstrijken voor een heerlijke lunch, een borrelgarnituur of een zakelijk diner. De bediening is bijzonder gastvrij en staat altijd voor je klaar.

 

Jaarlijkse evenementen

Doordat we als BNI Wauw! gevestigd zijn in het clubhuis van de Golfbaan Weesp is een golftoernooi snel georganiseerd. Dit doen we dan ook regelmatig, houdt onze agenda in de gaten voor deze evenementen, want bezoekers zijn ook altijd welkom bij deze toernooien.

Ook worden er door Golfbaan Weesp tal van evenementen georganiseerd die buiten BNI Wauw! om gaan. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan gerust een kijkje op www.golfweesp.nl.

Golfschool

Uiteraard is het na de bijeenkomst altijd mogelijk om de par 3 of par 4 baan te lopen. De greenfee voor 9 holes is €15,- terwijl de greenfee voor 18 holes slechts €25,- bedraagt.

Maar ook als dit nog te hoog gegrepen is, kunt u terecht bij de Golfbaan Weesp. De Golfprofessionals van Golfschool Weesp hebben het gezamenlijke doel om iedere golfer beter te laten zijn op zijn of haar niveau. Bij hun kun je altijd terecht voor het volgen van een cursus of het nemen van golflessen.