BNI Wauw! het Wilde Weesp of enthousiaste netwerkorganisatie

Het eerste kwartaal van 2019 ligt alweer achter ons. De maand januari is doorgaans een lange, donkere maand. Terugkijkend is niet alleen deze barre maand omgevlogen, maar het hele eerste kwartaal van 2019 is snel gegaan. Veelal wordt er gezegd als iets snel gaat, dan was het leuk. Dat is nog een understatement als het om het eerste kwartaal van BNI Wauw! gaat. Met een omzet van € 247.639,- en al 180 aanbevelingen bewijzen de cijfers hoeveel plezier we met en vertrouwen in elkaar hebben.

Wekelijks op donderdagochtend komen we bij elkaar om samen met een groep enthousiaste ondernemers te ontbijten. Niets vreemd aan, dat gebeurt over de hele wereld op alle werkdagen van de week. Toch is BNI Wauw! altijd iets waar we weer met plezier naar uit kijken. We zijn een bijzondere groep ‘het Wilde Weesp’, niet als alle anderen, dat horen we ook vaak terug van onze bezoekers. Het afgelopen kwartaal hadden we er maar liefst 42, meer dan drie per week.

Drie kanjers van een bestuursleden. Bedankt!

Ook hebben we dit kwartaal een aantal nieuwe leden mogen begroeten.

Januari begon goed, we zitten allemaal recht want Jamie is bij ons aangeschoven. Geen gedoe meer met niet betalende klanten, geen juridische rompslop meer door een juridisch abonnement en de heren letten allemaal ook op dat ze er op hun paasbest uitzien tegenwoordig. Marcel de Boer van Sensum is ons komen versterken en dat ging al snel met veel werk en een mooie testimonial vanuit Ronald aan Marcel gepaard. Marcel levert echt prachtig werk. Hij is creatief, denkt mee en is enthousiast, een geweldige aanvulling voor onze mooie groep.

En Stan Korthagen, architect en eigenaar van Skaup. Zijn geweldige pitches zijn inmiddels al een aantal keren in de prijzen gevallen bij de wekelijkse ‘Gouden- duim-verkiezing’ voor de beste pitch van de week. Zijn voorbeelden en bruggetjes (die hij niet ontwerpt) zijn voorzien van eenvoud en heel veel klasse. Ook Sandor Harmens van Rembrandt Schildersbedrijf heeft zich bij ons aangesloten. Helaas hebben we Sandor, wegens een noodlottig bedrijfsongeval, nog niet veel mogen zien. We wensen hem een spoedig herstel en zien hem graag binnenkort weer terug.

Vooruitkijkend staat er heel wat op stapel voor de komende maanden.

Vanaf 11 april is er vier weken lang de mogelijkheid om het netwerken aan te vullen met een golfclinic door een heuse pro. Een kleine competitie kunnen we hier niet los van zien. Want naast het Wilde Weesp, zijn we ook een competitief groepje ondernemers. Het is maar goed dat Marten op 2 mei een extra training geeft over ‘Kies je voor BV, VOF of eenmanszaak’, want na al dat extra netwerken is het misschien wijs om onze bedrijven uit te breiden.

We hebben er weer zin in, op naar het mooie weer, een nieuw kwartaal en vooral heel veel vruchtbare (eh… Coen en Ayla) maanden in het vooruitzicht.

 

Hier nog een aantal mooie beelden van de afgelopen periode: