Annelies Vinken

Als je mij ziet ben je veilig

Ik ben Annelies Vinken en ik leer mensen levens redden. Als je mij ziet ben je veilig.

Als verpleegkundige op de Intensive Care afdeling en later als Hoofd van de Cardiologie in het AMC zag ik vaak mensen die ’s morgens gewoon naar het werk waren gegaan en met een hartinfarct of hartstilstand werden geconfronteerd. Steeds vaker werden mensen binnengebracht die met een Automatische Externe Defibrillator, de AED, waren gered. En niet alleen waren gered, maar bijna niets meer mankeerden. In 2007 ben ik mijn passie gaan volgen en ben ik actief de AED gaan promoten en verkopen.

Bij een AED hoort natuurlijk een Reanimatie/AED training en de opbrengsten van deze trainingen zijn op dit moment het grootste deel van mijn omzet. In 2015 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid: niet alleen genezen  maar ook voorkomen. Preventie dus.

Voorkomen is beter dan genezen

In de afgelopen 11 jaar heb ik veel ziekenhuizen bezocht in Europa in het kader van diverse medische studies (allemaal op het gebied van cardio). O.a. Riga heb ik zo’n 8x bezocht en ik ben daar geïntroduceerd bij het bedrijf Zinzino. Dit is een online-marketing bedrijf wat producten verkoopt op het gebied van gezondheid en geproduceerd worden in Scandinavië. Aangezien wordt gemeten, dmv een bloedtest, hoe jouw vorderingen zijn, betekende dat voor mij zekerheid. Want in de gezondheidszorg is een belangrijk thema: METEN IS WETEN.

De producten lopen uiteen van hoogwaardige kwaliteit omega 3 olie (vis en vegan) tot aan serums. Ik kan mensen helpen die gezondsheidsproblemen hebben, zoals op het gebied van:
Concentratie, huid (ook psoriasis), haar, nagels, gewrichtspijn (ook reuma), maag, buik, darmen.

Met wie kom ik graag in contact?

Ken je mensen in je omgeving die wel wat minder last van het deze vervelende kwalen willen hebben, vraag of ik ze een keer mag benaderen.

Onze leden