Ayla Zasburg

Ik help ondernemers met zichtbaar worden op instagram

Hi, ik ben Ayla Zasburg.

Op Instagram heb ik een succesvolle interieur blog met inmiddels meer dan 12.000 actieve volgers. Daarnaast werk ik als online marketeer bij mijn bedrijf A-social. Naast mijn Instagram expertise, kijk ik graag naar het gehele online marketing plaatje in jou bedrijf.

Als Instagram-marketing expert help ik ondernemers met het zichtbaar maken van jouw bedrijf op Instagram. Samen gaan we werken aan een strategie die bij jou past, jouw Instagram account moet namelijk een weerspiegeling jouw bedrijf zijn. Ik ga je helpen met een eigen identiteit ontwikkelen (oftewel branding) en je gaat leren hoe Instagram precies werkt. En hoe je van jou volgers en fans klanten maakt en dus meer omzet draait.

Instagram marketing is hot. Wist je dat er in Nederland 4,1 miljoen Instagram gebruikers zijn. Waarvan 2,1 miljoen elke dag actief zijn! Nee? Dat dacht ik al, de meeste bedrijven en ondernemers zien de terug loop van facebook en grijpen nu hun kans om met Instagram te starten. Maar hoe zet je Instagram direct goed in voor jouw bedrijf?

Met mijn bedrijf help ik ondernemers en bedrijven Instagram op de juiste manier in te zetten. Ik geef zowel in company masterclasses, 1 op 1 trainingen, online en offline workshops. Ik ben ook ben ik in te huren op jouw event als spreker over Instagram marketing.

Met wie ik graag ik contact kom?

Ondernemers en bedrijven die Instagram succesvol willen inzetten voor hun business.

Gebruik jij al enige tijd Instagram maar groei je niet verder? Of heb je weinig engagement op jouw content? Plaats je maar wat zonder erover na te denken? Vind jij Instagram maar veel tijd kosten en haal je er niets uit? Weet jij nog helemaal niet waar te starten met Instagram? Hoe krijg ik meer volgers?

Herken jij je in deze vragen? Dan kan ik deze ‘belemmeringen’ bij je weg halen!

Onze leden