Coen Danckmer Voordouw

Ik maak aandachttrekkende communicatie-uitingen

Ik ben Coen Danckmer Voordouw. Na mijn studie aan de Design Academy Eindhoven heb ik in 2011 Studio Danckmer opgericht. Ik zat vol met creatieve ideeën en wilde de uitdaging aangaan om te kijken of ik die ideeën kon verwezenlijken door mijn eigen vormgevingsstudio te starten.

Voortbordurend op een van mijn afstudeerprojecten heb ik mij gespecialiseerd in het werken vanuit het platte vlak (2D) naar 3D. Dit doe ik door middel van snijden, rillen en vouwen, en meestal met papier en karton.

Mijn producten, en dan vooral de vouwplaten, zijn speels, soms educatief, trekken de aandacht en laten je een band opbouwen met het bedrijf en de boodschap. Je hebt geen schaar of lijm nodig om ze in elkaar te zetten, waardoor de drempel erg laag is, maar doordat je er een handeling mee verricht verdwijnt het product niet bij het oud papier maar krijgt het een mooi plekje. Daardoor zijn ze uitstekend in te zetten als communicatie-uiting of verrassend relatiegeschenk.

Daarnaast ontwerp en ontwikkel ik verpakkingen en andere verkoop-ondersteunende middelen. Dit doe ik ook graag in samenwerking met grafisch-vormgevers, marketing- en communicatiebureaus of drukkers die bijzondere vragen krijgen van hun klanten. Ik wil graag veel mensen verrassen en laten genieten van mijn vouwplaten en meestal is een grotere oplage ook net iets interessanter voor mijn producten. Ik kom daarom graag in contact met bedrijven met veel klanten, relaties of leden om voor hen de ultieme aandachttrekkende communicatie-uitingen te maken waardoor zij heel lang in de picture blijven.

Onze leden