Desirée Kuperus-Mafait

Travel is the only thing you buy that makes you richer!

Mijn naam is Desirée Kuperus-Mafait en ik ben reisadviseur.

Als kind was ik altijd al bezig met vakanties, reizen, de wereld willen ontdekken en dus was het geen verrassing dat ik een toeristische opleiding koos.Na verschillende jaren in het buitenland te hebben gewerkt en diverse werkzaamheden en functies in de reisbranche te hebben mogen uitoefenen ben ik in 2011 voor mezelf gestart onder de franchise vlag van The Travel Club.

Waarom franchise?

Net zoals bij BNI ben ik als reisadviseur ook overtuigd van het motto samen staan we sterk. Dat wil zeggen dat ik met mijn ruim 300 collega’s groot kan inkopen, we kennis kunnen uitwisselen en dus op die manier ook als grote partij echt iets voor onze klanten kunnen betekenen.

Dat wil niet zeggen dat de klant hier iets van merkt, want boek je een reis via The Travel Club Laren, dan heb je ALTIJD contact met mij, zijn de lijnen kort en is het mijn uitdaging om een voorstel te doen wat echt past bij het type reiziger.

Ik kom dus het allerliefste in contact met particulieren die op vakantie willen!Van weekendjes weg gevuld met vernieuwende excursies en surprises, rondreizen op maat, groepsreizen, wintersporten, cruises en de familievakantie. Voor elk type budget is iets te bedenken. Mijn favoriete klant is er één die net als ik zowel enthousiast wordt van een weekendje weg dichtbij, als een volledig op maatgemaakt rondreis door bijvoorbeeld Afrika. Want; Travel is the only thing you buy that makes you richer!

Onze leden