Gijs de Lange

Tailor-made websites. Maatwerk binnen WordPress!

Ik ben Gijs de Lange, website ontwikkelaar bij Banyan.

Mijn professionele achtergrond ligt in vormgeving en communicatie. Echter ligt mij passie in software. Van jongs af aan deed ik niets liever dan achter de computer zitten. Het knutselen met codes en commando’s, en dan super enthousiast zijn als het dan deed wat het zou moeten doen. En nu nog steeds. Al is de software waaraan ik werk een stukje complexer geworden, ik krijg er nog steeds energie van als ik weer iets werkend weet te krijgen!

In het laatste jaar van mijn studie communicatie, aan de NHL hogeschool in Leeuwarden, ben ik samen met mijn toenmalige zakenpartner Banyan gestart.

Van online communicatie naar website ontwikkeling

Banyan biedt complete websites. In de begin dagen werd alles in-house uitgevoerd. Tegenwoordig werk ik samen met veel specialisten. Je kunt hierbij denken aan grafische vormgevers, UX en UI designers, marketeers, tekstschrijvers en foto- en videospecialisten.

Ik ben gespecialiseerd in WordPress. En dan vooral de technische kant van WordPress. Zit iets niet standaard in de software? Dan ontwikkel ik dat. Ziet het er toch net niet zo uit als het was bedoeld? Ik zet alles tot in de pixels goed.

Met wie kom ik graag in contact?

Online specialisten. Van SEO tekstschrijvers, social media guru’s en content specialisten tot online advertising specialisten, designer en online strategen. Samen projecten naar een hoger niveau tillen, dat is waar ik in geloof.

Daarnaast werk ik graag samen met marketing- en communicatiebureaus. En dan meer specifiek met de bureaus die de technische (WordPress) kennis niet zelf in huis hebben. Bureaus die dus opzoek zijn naar de ‘to-go guy’ voor alle technische uitdagingen!

 

Onze leden