Hester van Zoelen

Happy at Work!

Ik ben Hester van Zoelen, coach voor de professionele ontwikkeling van werknemers en ondernemers

Mensen inspireren in hun ontwikkeling!

Dát is wat ik het liefste doe. En waarom dan niet mijn werk hiervan maken? Ik heb altijd en overal gewerkt met mensen en hoe je ze in positieve zin kan beïnvloeden. Wat willen mensen nou écht? Daarnaast heb ik meerdere opleidingen afgerond die gaan over het gedrag van mensen en welke rol de omgeving daarin speelt. Ik ben Sociaal Psycholoog en gecertificeerd Life & Loopbaancoach. Met deze unieke mix aan achtergrond en ervaring mag ik met trots mijn bedrijf presenteren: IdentityWorks. Coaching op basis van talenten.

Happy at Work!

Iedereen heeft een uniek pakketje met talenten. Het is maar net in welke (werk)context je je bevindt, of je daar ook daadwerkelijk in tot je recht komt.

Door jezelf met je drijfveren en talenten te kennen (Identity) weet je wat je nodig hebt vanuit je (werk)omgeving om je werk met veel plezier en energie te kunnen doen (Works).

Zo heb je concrete handvatten om met je werkgever het gesprek aan te gaan over wat je nodig hebt in je werk, welke taken jouw voorkeur hebben en kan je gericht dat opzoeken binnen de organisatie waar jij het meest blij van wordt. Of misschien kom je wel tot de conclusie dat deze functie of dit bedrijf niet het beste uit jou naar boven haalt en dat het tijd is voor een carrière switch.

Met wie kom ik graag in contact?

Ik kom graag in contact met…

  1. Ondernemers die zich willen ontwikkelen. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen als professional en betere keuzes kunnen maken in wat zij zelf doen en wat zij uitbesteden.
  2. Werknemers die zich willen ontwikkelen. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen als professional, en betere keuzes kunnen maken in de taken en de organisatie die het beste uit hun naar boven haalt.
  3. Mensen die verantwoordelijk zijn voor gezonde medewerkers. Gezonde, blije en enthousiaste medewerkers zijn essentieel voor een florerende organisatie. Zelfkennis bij medewerkers verbetert natuurlijke door- en uitstroom.

Onze leden