Jan-Wigbold Sluiter

Haal meer leads en omzet uit je online activiteiten

Ik ben Jan-Wigbold Sluiter, en ik professionaliseer de online activiteiten van ondernemingen.

Als millennial weet ik al sinds jongs af aan mijn weg op het internet te vinden. Ik was al vroeg gefascineerd door de mogelijkheden in de digitale wereld. Dat begon al bij het downloaden van mp3’tjes met Napster en het aanmaken van je eigen Cu2-pagina. Door de jaren heen ben ik altijd op de hoogte geweest van de laatste ontwikkelingen en heb ik vele online bedrijven zien ontstaan die ons leven steeds makkelijker maken. Maar men echte kickstart in de online wereld begon toen ik in 2015 actief betrokken ben geweest bij de ontwikkeling van de social media platformen van Go Ahead Eagles. En toen wist ik het zeker. Ik ga bedrijven helpen met hun uitdagingen op het internet.

Laat je bedrijf online groeien

Brandus ondersteunt bedrijven in verschillende online projecten sinds 2016. Door planmatig te werk te gaan realiseren wij dat je bedrijf steeds beter wordt in haar online activiteiten. Dit doen wij vaak in samenwerking met ambitieuze freelancers en experts binnen hun vakgebied in de online marketing. Immers elk project vraagt om een andere verzameling van skills. Door onze locatie in hartje Amsterdam kunnen wij snel schakelen met de nodige specialisten en je project snel realiseren. We werken altijd met de nieuwste trends en zijn pas tevreden als je online activiteiten concrete leads en omzet oplevert.

Met wie kom ik graag in contact

Ik kom graag in contact met eigenaren van webshops en bedrijven in de B2B-sector. Met webshops werk ik graag samen om op basis van data de webshop te optimaliseren (conversie-optimalisatie) en de mogelijkheden te bekijken om (inter)-nationale marktplaatsen te betreden. Daar ligt namelijk voor elke retailer grote kansen.

Voor bedrijven in de zakelijke markt kan je met enkele slimme trucjes concrete leads uit je website krijgen. Op deze manier is je website niet alleen een visitekaartje maar haal je ook aantoonbaar omzet uit.

Onze leden