Marten Bouma

Wij voorzien op breed gebied van financieel advies

Ik ben Marten Bouma, partner en adviseur bij Bouma & Van Loon Accountants en Adviseurs.            

Wij zijn kantoor waarmee je kan samenwerken en je toegevoegde waarde levert. Een kantoor dat heel even achteromkijkt naar de gerealiseerde cijfers, maar vooral met je meekijkt naar de toekomst. Sturen op begrotingen en prognoses, waarbij de gerealiseerde cijfers automatisch worden verwerkt voor een altijd actueel beeld van de ondernemingskoers.

Wij helpen je graag bij het opzetten en/of digitaliseren van je gehele financiële processen. Digitaal declareren, online jaarrekeningen en directe koppelingen met de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel en banken.

Wij voorzien je op een breed gebied van financieel advies, van bonnetje tot overname, van aangifte tot optimale ondernemingsvorm. Kijkend naar hoe je jouw administratie en interne organisatie efficiënter kan inzetten, maar ook hoe je de productiviteit van medewerkers kan verhogen, slim (fiscaal) kan investeren en je weloverwogen keuzes kan maken. Alles in klare en heldere ondernemerstaal.

Maar moeten we alles maar digitaliseren?

Nee, zeker niet. Digitaliseren waar mogelijk, maar waar de persoonlijke klik bij ons nog steeds de boventoon blijft voeren. Wij omarmen de digitale wereld, maar laten de ondernemer niet los. Persoonlijke communicatie met u als ondernemer, directeur of controller staat bij ons voorop.

Bij ons kun je je jaarrekening online bekijken. Je vindt er je cijfers met toelichtingen op een duidelijke manier beschreven, maar ook meteen met de mogelijkheid om de onderliggende facturen en bonnen direct interactief uit je jaarrekening te klikken.

Niet alleen de jaarrekening, maar ook tussentijdse cijfers, begrotingen, voortschrijdende prognoses zijn niet meer excelletjes, maar real time informatie. De prognoses passen zich aan met de gerealiseerde periodes; facturen kunnen direct worden bekeken in de rapportages en stuurinformatie voor een directie- of managementteamoverleg is direct beschikbaar.

 

Onze leden