Perla Michiels-Domínguez

De mooiste herinnering van die speciale tijd

Hola! Ik ben Perla. Ik ben Mexicaans en ben ik door de liefde 19 jaar geleden naar Nederland gekomen. Een grote stap, maar ik houd van avontuur en uitdaging. Mijn passie voor fotografie heb ik van mijn opa. Van jongs af aan liep ik altijd met een camera mee om alle belangrijke momenten vast te kunnen leggen.

Ik fotografeer het leven vanaf de zwangerschap tot aan de dood.

We maken namelijk steeds foto’s van de belangrijkste momenten van ons leven dus waarom niet van het afscheid? Een uitvaart wordt steeds meer persoonlijk. Via een fotoreportage kan de familie terug kijken op die belangrijke dag die vaak in een roes wordt beleefd. Foto’s helpen bij de rouwverwerking. Helaas overlijden ook baby’s en kinderen. Voor hun ouders is een fotoalbum van de uitvaart van onschatbare waarde.  Ik vind het belangrijk om via mijn werk mensen te helpen en zo iets voor hen te kunnen betekenen.

Ik fotografeer in mijn studio ook heel mooie en vrolijke momenten zoals een zwangerschap en baby’s. Daarnaast organiseer ik kinderfeestjes waar de kinderen gaan poseren en acteren, dat vinden ze fantastisch!! Familie is bijna voor iedereen het belangrijkste, maar hoe vaak neem je de tijd om een professionele foto te laten maken? Iets waar je kinderen met trots naar kunnen kijken? Ik heb een full service fotostudio en help families vanaf een concept tot aan een mooi product aan de muur.

Voor ondernemers maak ik graag profielfoto’s. Mensen zeggen vaak: “ik sta nooit goed op de foto” dus het geeft me voldoening als ze daarna met trots een nieuwe foto hebben. Die zorgt niet alleen voor veel likes maar ook voor betrouwbaarheid.

Met wie kom ik graag in contact

Ik kom graag in contact met uitvaartondernemers en mensen die in de uitvaartbranche werken. Daarnaast ook met ondernemers die een mooie en originele profielfoto of bedrijfsreportage willen en families die iets te vieren hebben!

Onze leden