Ronald van Proosdij

Wij helpen bedrijven met het vertellen van hun verhaal

Het mooie van film is dat je mensen kan inspireren en enthousiasmeren. Als regisseur en producent heb ik vele producties in het binnen- en buitenland gemaakt. Ik heb jaren als creatief programmamaker bij de NCRV gewerkt en ben in 2010 met Buro Proost gestart. Sinds kort heb ik daar een tweede bedrijf bij: Studenten Film Crew. Hiermee kunnen we ZZP-ers en MKB bedrijven ook helpen met het vertellen van hun verhaal voor een betaalbare prijs.

Met Buro Proost maken en bedenken wij creatieve videoconcepten en pakkende films. Wij helpen bedrijven en organisatie hun verhaal te vertellen. Van concept tot creatie, we denken volledig met de klant mee. Voor content- en videomarketing bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit mijn achtergrond als televisiemaker kunnen wij namelijk zeer sterke webseries voor merken bedenken.

 

Naast grote merken kunnen we via Studenten Film Crew ook kleine ondernemers helpen. Studenten Film Crew is een uniek concept waarin filmstudenten onder begeleiding van professionele filmmakers video’s maken voor ZZP-ers en MKB-ers. Onze videoformats zorgen voor sterke video’s waarin jouw boodschap helder en duidelijk wordt verteld. Dus nu kan elke ondernemer in video vertellen waar zijn of haar bedrijf voor staat.

Met wie kom ik graag in contact?

Ik kom graag voor Buro Proost graag in contact met bedrijven die zoeken naar een creatieve invulling van hun films. Met Buro Proost vinden we vaak net die andere invalshoek of creatieve invulling waardoor jouw film meer gewaardeerd wordt.

Bedrijven met een kleiner marketingbudget help ik graag via Studenten Film Crew. Want er is niks zo mooi als een ondernemer te helpen met zijn passie en drijfveer aan een groter publiek te laten zien.

Onze leden