Stan Korthagen

Wij ontwerpen woningen | betaalbaar - hoogwaardig - toekomstbestendig |

Ik ben Stan Korthagen, architect en oprichter van architectenbureau SKAUP.

Tijdens en na mijn studie architectuur aan de Technische Universiteit Delft werkte ik als ontwerper en projectleider bij verschillende architectenbureaus in Amsterdam. Ik deed ervaring op met projecten op grote schaal met uiteenlopende programma’s. Omdat ik vol ideeën zat over ruimtelijke vormgeving en ook de wens had om de vrijheid en avontuurlijkheid te ervaren van het ondernemerschap, heb ik in 2011 mijn eigen bureau opgericht.

Inmiddels werken we in een team van 4 architecten met een focus op woningbouw. Dat doen we zowel voor particulieren als projectontwikkelaars. Onze kracht is om kostenefficiënte gebouwen te ontwerpen die ruimtelijk vernufitig in elkaar zitten en genereus zijn. Wij ontwerpen gebouwen die niet alleen aantrekkelijk zijn voor de eindgebruiker, maar voor alle stakeholders in het proces, dus ook de ontwikkelaar, de gemeente en aannemer. 0-op-de-meter en circulair materiaalgebruik zijn wat ons betreft geen luxe, maar vanzelfsprekend voor wie toekomstbestendig wil zijn.

Met wie kom ik graag in contact?

Vanuit de kennis en ervaring die we hebben opgebouwd met grootschalige woningbouwprojecten zijn wij een ideale partner voor projectontwikkelaars en woningcorperaties. Graag komen we met deze partijen in contact.

Enkele beelden uit ons portfolio:

 

Onze leden