Terry Klokkemeijer

Duurzaamheid is het doel, energie is het middel

Veel bedrijven worden dagelijks gebeld door bedrijven die iets willen verkopen! Wij werken vanuit een warme aanbeveling omdat wij vinden dat wij als marktleider de markt anders moeten benaderen. Ons uniek concept heeft een persoonlijke benadering en toelichting nodig. Wij hanteren een hoge service level die wij graag tijdens een afspraak willen laten zien en beleven. Ik wordt enorm blij van mijn klanten als zij stralen van oor tot oor over onze werkwijze. Vanuit een andere denkwijze wil ik een transparante markt voor het MKB, Samen inkopen is Slim inkopen!

HIT Profit is de toonaangevende inkoopcombinatie voor ondernemend Nederland. Wij helpen ondernemers bij het managen van de belangrijkste facilitaire zaken als energie, telecom en verzekeringen. Zaken die een organisatie draaiende houden, maar die veel tijd en moeite kosten. Door de bundeling van marktkennis en ons grote ledenaantal, zijn we slimmer en staan we samen sterker voor betere tarieven. Net als u gaan ook wij altijd voor maximale inzet.

Wij bevorderen innovatief en duurzaam ondernemerschap zodat uw onderneming voldoet aan de eisen van de Wet Milieubeheer. Wij besparen u tijd en kosten, die u direct weer in uw eigen onderneming kunt investeren.

HIT Profit is altijd up to date

Wij zijn uw co-piloot, het verlengstuk van uw organisatie bij het maken van beslissingen als”:

  • Wat is het beste moment om energie in te kopen voor het komend jaar?
  • Hoe krijg ik de beste polisvoorwaarden voor mijn bedrijfsverzekeringen?
  • Voor welke telecomaanbieder kan ik het beste kiezen?

Wij ontzorgen u bij het managen van de belangrijkste facilitaire zaken voor uw organisatie, zodat u zich kunt richten op wat u belangrijk vindt en doelen kunt realiseren.

Met wie kom ik graag in contact

Ik kom graag in contact met bedrijven die opzoek zijn ontzorging en die willen besparen op hun facilitaire zaken.  HIT Profit staat aan uw kant bij het maken van complexe afspraken over facilitaire zaken. Ons specialisme in het inkoopteam zijn pro-actief in de snel veranderende markten die continue in beweging is en altijd up to date. Wij zijn uw co-piloot, waardoor u nooit alleen staat. De tijd en de kosten die u daarmee bespaart, investeer je direct in uw eigen onderneming.

Onze leden