Wesley van der Helm

We Support Sport!

Hi! Mijn naam is Wesley van der Helm en werkzaam als sales/accountmanager bij AdsToSport.

Van kleins af aan is sport een belangrijk onderdeel in mijn leven en wist dan ook heel snel dat de sportwereld mijn werkveld moest worden. Na mijn opleiding Sport, Management & Ondernemen afgerond te hebben, ben ik aan de slag gegaan bij AdsToSport. Een baan die ik via BNI gevonden heb.

Voetbal, tennis en in mindere mate golf zijn de sporten die ik tot op de dag van vandaag aan het beoefenen ben. Het gebeurt dan ook wel eens dat ik na de bijeenkomst op donderdagochtend een rondje ga lopen op de golfbaan waar de bijeenkomsten gehouden worden.

Het bereiken van een unieke, sportende doelgroep.

AdsToSport is een advertentienetwerk en een social enterprise. We verbinden Nederlandse sportorganisaties met adverteerders door advertentieruimtes op de website/app van sportverenigingen en sportbonden professioneel te exploiteren. Daarnaast ontwikkelen we ook doelgerichte (marketing) campagnes. Op die manier komen adverteerders onder de aandacht van sporters en sport-geĆÆnteresseerden.

Voetbal, hockey, golf, handbal en tennis zijn op dit moment de sporten waar we het grootste bereik in hebben.

Met wie kom ik graag in contact?

Bij AdsToSport zijn er twee soorten klanten. Aan de ene kant zijn dit sportverenigingen en sportbonden en aan de andere kant zijn dit de adverteerders.

Ik kom graag met beide in contact. In het geval van de sportverenigingen/sportbonden om te bespreken om onderdeel van het netwerk van AdsToSport te worden en met adverteerders om in overleg een op maat gemaakte campagne te bedenken.

Zin om een keer met Wesley van der Helm en een groep enthousiaste ondernemers te ontbijten?

Ontbijt mee!