Wilco Krimp

Timmerfabriek REKRI heeft liefde voor hout

Ik ben Wilco Krimp, eigenaar van Timmerfabriek Rekri en wij produceren hoogwaardige houten kozijnen, ramen en deuren. In 2013 heb ik het familiebedrijf overgenomen van mijn vader en oom. Van kleins af aan ben ik dus al betrokken geweest bij het bedrijf.

Service

Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht voor elke klant en betrouwbare werkwijze. We zijn trots op de service die wij leveren. Het geeft klanten en opdrachtgevers van Timmerfabriek REKRI het vertrouwen dat zij mede met onze producten en adviezen het beste eindresultaat voor hun klanten kunnen realiseren. Onze jarenlange relatie met tevreden klanten is daarvan het beste bewijs.

Ik kom graag in contact met

Aannemers- en Bouwbedrijven die gebaat zijn bij snelle levering van houten kozijnen, ramen en deuren met daarbij de juiste service. Wij komen op locatie inmeten, geven hierbij advies en zorgen ervoor dat de offerte snel bij de klant ligt. Doordat wij de kozijnen kunnen afspuiten en beglazen in de werkplaats heeft de klant direct een kant- en klaar product waar geen schilder of glaszetter meer aan te pas hoeft te komen. Zodra de bestelling gereed is maken wij een afspraak om de producten af te leveren waar en wanneer de klant dit wilt.

Onze leden