Lid worden bij BNI

Wil jij je bedrijf laten groeien? Wordt dan lid van BNI Wauw! en ervaar de kracht van aanbevelingenmarketing. Het fundament van BNI Wauw! is gestoeld op het principe ‘geven loont’. BNI biedt elk lid de mogelijkheid om ideeën, contacten en netwerken te delen. Dat levert vele voordelen op, met zakelijke aanbevelingen als belangrijkste. Als je lid bent van BNI heb je een team van verkopers voor je werken die elke dag opletten of ze je kunnen helpen je product in de markt te zetten. Als mond-tot-mond reclame belangrijk is voor jouw bedrijf, dan is BNI het aangewezen netwerk om lid van te worden.

VIJF Voordelen van BNI Wauw!

 • Iedere week mag je je bedrijf pitchen
  Hierdoor leer je spreken in het openbaar en je leert je boodschap kort en bondig te brengen.
 • Warm contact met mede-ondernemers
  Als ondernemer sta je er niet alleen voor en kan je wekelijks je ervaring en kennis met mede-ondernemers delen.
 • Toegang tot trainingen
  Elke week is er een netwerktraining, Elke maand een expert-training van één van onze leden en krijg je toegang tot de trainingen die BNI Nederland aanbiedt. Het verbetert je vaardigheden als ondernemer en maakt je bedrijf succesvoller.
 • Samenwerken
  Het gebeurt regelmatig dat onze leden samenwerken aan mooie projecten. Zo werken onze leden o.a. samen voor Picnic, Gemeente Bloemendaal en Nationale Nederlanden.
 • Aanbevelingen ontvangen
  Dit is de belangrijkste reden dat mensen lid worden. Warme introducties binnen elkaars netwerk. Dit alles onder het motto: Geven loont!

Kan iedereen lid worden?

Elke ondernemer kan lid worden van BNI Wauw!. Immers, hoe groter het netwerk hoe groter de kans dat we elkaar kunnen helpen aan interessante projecten. Hierbij houden we wel rekening met branche-bescherming. Dit betekent dat van elke beroepsgroep één ondernemer lid is van Wauw!. Zo is er ruimte voor één makelaar, één drukker of één video-producer en weten de overige leden wie ze moeten aanbevelen als ze een mooi project hebben.
De kosten voor het lidmaatschap bedragen jaarlijks €960,- + éénmalig inschrijfkosten van 240,- en de kosten voor zaalhuur en ontbijt. Hiervoor krijg je toegang tot een ruim aanbod van trainingen, een groot netwerk en de mogelijkheid om jezelf en je bedrijf je laten groeien.

Ben je benieuwd of BNI Wauw! iets voor jou is? Kom dan eerst vrijblijvend langs bij ons wekelijks ontbijt en ervaar zelf de kracht van aanbeveling marketing. Meld je hier aan voor onze wekelijkse bijeenkomst. Tot dan!

BNI in het kort (2 minuten)