‘Online redder(s)’

‘Online redder(s)’

Maureen: Jeetje, mijn ogen vallen uit mijn kassen, wat ziet dat er goed uit! Velen van jullie hebben het vandaag pas voor het eerst gezien, ik had al eerder de sneak preview. Waar gaat dit nu over? Dees, vertel jij het eens? Desiree: Ja, Maureen jij kunt wel leuk achter Gijs gaan staan, maar volgens mij hebben we het hier over twee heren. Namelijk Gijs én Jan-Wigbold.

Maureen: Dat klopt, want wat deze heren de afgelopen weken voor ons chapter hebben gedaan is van hoogstaand niveau. Desiree: Precies, zet jij maar eens een website in elkaar met een groep eigenwijze ondernemers. Allemaal hun eigen mening en allemaal een eigen stijl.

 

Maureen: En dat niet alleen, ook nog allemaal expert op hun eigen vakgebied. Alleen Gijs en Jan-Wigbold zijn hier de experts op het gebied van online en in dit geval van onze website. Desiree: De afgelopen tijd hebben ze keihard gewerkt en moesten ze ook nog eenieder van ons werkgroepje regelmatig – terecht – achter de broek aan zitten…

Maureen: en als je antwoord gaf, was het binnen no time al geregeld en gewijzigd. Desiree: En jullie zijn het toch met ons eens dat deze heren een prachtige website hebben neergezet. Maureen: Die zelfs ik kan aanpassen, toch Jan-Wigbold?

Wij kunnen Gijs de Lange van Banyan Internet Communicatie en Jan-Wigbold Sluiter van Brandus van harte aanbevelen voor al je online vraagstukken.

Bedankt heren voor alles, jullie laten ons allen weer stralen!