Over Wauw!

BNI = Business Netwerk International en Wauw! staat voor Werkende Aanbevelingen Uit Weesp. Als iedereen zijn best doet voor mooi aanbevelingen voor elkaar, dan is dat Wauw! en dus mocht er ook een uitroepteken bij.

In 2010 werd de groep gestart met een paar ondernemers uit Weesp en omgeving op de inspirerende locatie van Golfbaan Weesp. De afgelopen jaren heeft de groep zich steeds opnieuw ontwikkeld en worden aanbevelingen nog steeds rondgegeven door zowel huidige leden als oud-leden die (om verschillende redenen) afscheid hebben genomen.

We kunnen natuurlijk allerlei succesverhalen vertellen, maar geloof je die als het op de website staan? Er zijn veel BNI-ondernemers die mooie en grote opdrachten via hun BNI-relaties hebben gekregen, de omzet van sommige is verdubbeld. Het netwerk van de leden vergroot snel en velen vinden dat ze door hun lidmaatschap betere ondernemers zijn geworden.

Kom eens kennismaken, dan kunnen we het persoonlijk vertellen, dan geloof je ons vast meer op onze blauwe of bruine ogen.
BNI Wauw! werkt op basis van vertrouwen. We komen wekelijks bij elkaar en dus leren we elkaar kennen. Want ga maar na? Zou jij je beste vriend of zakenrelatie verwijzen naar iemand die je niet kent?

Succesvolle formule

Het fijne van een netwerk zoals BNI Wauw! is de concrete manier van werken. Of het nu de advocaat is, de architect, de aannemer, de drukker, de webdeveloper, businesscoach of de reisadviseur, allemaal zoeken ze steeds weer nieuwe opdrachten en klanten en dus kunnen we elkaar mee helpen.

Wat we bij BNI Wauw! vaak horen van onze bezoekers is dat de sfeer informeel is en men dan toch verbaasd over de hoeveelheid business die elkaar wordt gegeven. Er mag worden gelachen, want zakendoen samen zonder lach is bij BNI Wauw! uitgesloten.

Momenteel is de groep weer aan het groeien en dus zouden we het erg leuk vinden als je ook een keer langskomt. Er zijn voor veel ondernemers nog plekken vrij, er is business te vergeven.

We zien op donderdagochtend de zon opkomen over de weilanden van Weesp, de temperatuur loopt op, de eerste golfers melden zich op de baan en wij zijn om 08.30 uur klaar om de werkdag te beginnen. Zien we je snel?

Uniek van BNI Wauw!

Elke derde donderdag van de maand hebben we na onze meeting, (meestal) van 09.00 tot 10.00 uur een thematraining. De kosten hiervan bedragen € 10,- en kan door iedereen worden bijgewoond. Veelal worden deze trainingen door onze eigen vakspecialisten of mensen uit ons netwerk gegeven.

Thema’s die we bijvoorbeeld al hebben behandeld zijn timemanagement, topsport vs. ondernemen en lichaamstaal. Heb je behoefte aan een specifiek thema, laat het ons weten, we houden je graag op de hoogte van de toekomstige thematrainingen.