Testimonial: Ayla Zasburg van A-social

Als zzp-er ben je vaak een octopus. Je moet van alles doen. Social media wordt steeds belangrijker, je MOET overal zijn en daarvoor moet je weten wat je moet doen en wat niet.

Als fotograaf wist ik dat Instagram een ideaal medium is om mijn werk te laten zien en dat ik op Instagram moest zijn. Maar ja… hoe werkt het en zo? Ik had een account maar deed er bijna niks mee.

Gelukkig kwam ik via BNI in contact met Instagram-expert Ayla van A-Social en heeft ze in een workshop Basis Instagram mij aan de hand genomen om mijn profiel meer compleet te maken en een algemene indruk te krijgen van hoe het werkt. Ik heb geleerd over het gebruik van #hashtags om mijn publiek te vergroten.

De tijd ging erg snel en er is nog veel te doen en te leren, maar ik heb een begin gemaakt en vind het nu minder eng om te posten.

Mijn kinderen merkten meteen dat ik bezig was op Instagram was en ik kon zelfs indruk maken op hen met een paar dingen dat ze zelf niet wisten!! Nu heb ik zelfs een compliment van een vriendin van mijn dochter gekregen over mijn foto’s.

Ayla bedankt!

Perla Michiels-Domínguez
Perla Fotografie