Testimonial: Coen, Studio Danckmer

Mijdrecht, 06-03-2019

Al jaren geven wij in december aan onze vast klanten een presentje of bedankje. Je moet dan denken aan een flesje wijn, chocolade, nootjes en bonbons. Meestal is dit verpakt in een kistje of wat plastic.

Afgelopen jaar wilde ik dit ook doen, maar toch ook anders. Ik wilde iets geven wat zou blijven hangen bij de klant. Ik wilde aandacht! Wat fijn als je dan de koning van de aandachttrekkende communicatie- uitingen in je netwerk hebt.

Coen van Studio Danckmer is alweer enige tijd lid van ons mooie chapter en neemt ook vaak de mooiste vouwplaten mee.

Begin oktober maakte ik een afspraak met Coen. Ik gaf hem aan dat ik een doosje wilde creëren met daarin twee openslaande deuren. Hierin kon ik mooi mijn flesje wijn, nootje en dergelijke in doen. Al snel ontving ik de prijs voor het leveren van een aantal dozen met daarbij ook verschillende uitvoeringsopties.

Nadat ik hem opdracht gaf gingen wij nog even samen zitten en kwam Coen met zoveel goede ideeën. “Wat dacht je ervan als we de deuren zo maken dat als je ze open maakt het net lijkt of het echt in spiegelbeeld is”. “Als de deuren open gaan dan is het misschien leuk om je logo naar voren te laten komen”. “Laten we de tekst op de deuren zo doen dat je de doosjes ook na de kerstdagen kan gebruiken”.

Nadat Coen een definitief ontwerp had gemaakt liet hij mij ook nog een proefdoosje zien. Wat was dit mooi! Super!

Rond de kerstdagen ben ik zo’n 50 doosjes weg gaan brengen bij mijn klanten. De reacties waren ontzettend positief. Een ieder vond het een ontzettend leuk idee. Deze week was ik bij een klant van mij op visite en die had de doos nog steeds staan op kantoor, maar dan wel zonder de inhoud!

Wil jij ook in de picture komen en blijven? Maak dan ook eens een afspraak met de koning van de aandachttrekkende communicatie- uitingen!

Ik zal Coen dan ook zeer zeker aanbevelen in mijn netwerk!

Coen bedankt.

Met vriendelijk groet,

Wilco Krimp
Timmerfabriek REKRI