Testimonial: Marcel de Boer, Sensum

Hilversum, 28 februari 2019

Het was eind november, begin december, eindejaarsstress bij mijn klanten. Budgetten moesten worden opgemaakt. Op zich hebben we daar nooit problemen mee, zeker als de vrije hand krijgen en zelf het creatieve concept mogen verzinnen.

Opdracht: jongeren alvast in aanraking met een grote verzekeraar laten komen. Ons ideee, iets met 1 eindexamenkandidaat, 2 studentenkamers, 500 kilometers en 1 scorebord. Maar waar scoor je zo snel een scorebord? En hoe ziet dat er uit.

Gelukkig had er net een een grafisch ontwerper een keer met ons meegetraind. Hij had al wat warm gelopen langs de zijlijn, maar zijn inzicht en ideeen spraken me aan.

Marcel wat was het fijn dat je met me meedacht en snel kon schakelen om het scorebord voor ons te maken. En wat vind ik het mooi dat je nu je debuut mag maken bij ons in het BNI wauw team. Welkom, ik weet je al te vinden in ieder geval!

Proost!

Ronald