Dankzeggingsdag ofwel Thanksgivingday bij Wauw!

Thanksgivingday (22-11-2018), in Amerika is dit de dag waarop dank wordt gezegd.

Bij Wauw! stond dit thema vandaag centraal. De ontbijttafel is prachtig gedekt door Maureen en Desiree. We worden verwend met een nog uitgebreider ontbijt dan wat normaal op de donderdagochtend. Er is pompoentaart, er zijn pancakes en de vleeswaren zijn deze week uitgebreid met kalkoenfilet. Lucky us!

 

Thanksgiving is een thema waar BNI voor staat: Geven loont. En als we om ons heen kijken doen we dit te weinig met zijn allen. Vanmorgen staan we hier extra bij stil.

Jan-Wigbold had de 3-minuten training hier mooi op afgestemd. Zijn vriend google gaf een leuke letterlijke vertaling aan: dankzeggingsdag. Zeg ook eens dankjewel tegen iemand, geef eens een compliment. Wees dankbaar voor de mooie momenten. Niet alleen werk gerelateerd, maar ook in je sociale omgeving.

Gijs gaf zijn 10 minuten presentatie en nam ons mee in zijn werkweek. Gaaf om te zien wat voor mooi werk hij verricht als WordPress-specialist.

Kortom, voor ons allen weer een mooie ochtend. Mooie aanbevelingen uitgedeeld, iedere week word ik daar weer stil van: Geven loont echt!