Trainingen bij Wauw!

Naast groei van je bedrijf, door elkaar aan te bevelen binnen ons netwerk, staat ook ontwikkeling van jou als ondernemer in een hoog vaandel bij Wauw! Je bent niet alleen specialist in je vakgebied, ook ondernemer zijn vraagt bepaalde kwaliteiten. Hoe kun je effectief netwerken? Hoe zorg je voor een knallende elevator-pitch en hoe bereidt je een salesgesprek voor? Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod tijdens de trainingen van Wauw!.

Experttrainingen

Elke maand organiseren wij extra trainingen voor ons eigen chapter. De leden geven een experttraining over onderwerpen uit hun vakgebied en/of we regelen externe sprekers met een inspirerend verhaal. De trainingen vinden plaats na afloop van de reguliere bijeenkomst en zijn vaak interactief, uitdagend en zeer leerzaam. Door de diversiteit van de onderwerpen is er altijd een training die geschikt is voor jou. Deze experttrainingen zijn ook vrij toegankelijk voor bezoekers.

Een greep uit de trainingen van afgelopen jaar:

  • ‘Ademhaling & Flow’
  • ‘Optimaliseer je website’
  • ‘Kies je voor een BV, VOF of eenmanszaak’
  • ‘Luisteren naar lichaamstaal’
  • ‘Marketing strategie van de toekomst’
  • ‘AVG, wat moet je er mee?’
Wil je een keer ervaren of BNI Wauw! iets voor je is? Combineer het dan met het volgen van een experttraining. Kijk voor de aankomende trainingen in de agenda en meld je aan.

BNI Trainingen

BNI Nederland biedt veel zakelijke trainingen aan om het maximale uit je lidmaatschap te halen. Zo zijn er trainingen hoe je je salesplan schrijft. Hoe geef je de ‘perfect handshake’ en hoe presenteer je jouw bedrijf in 10 minuten. Naast dat deze trainingen zeer leerzaam zijn is het ook een mooie gelegenheid om te netwerken met BNI leden van andere chapters.