Testimonial: ‘Waarom je voor portretfotografie bij Perla moet zijn’

Op vakanties was ik altijd de fotograaf en niet onverdienstelijk vind ik zelf. Een goede reden om me dan maar op te werpen om alle foto’s te nemen. Dat had natuurlijk de consequentie dat ik bijna nooit op de foto sta. Geen probleem vond ik: een paar kiekjes is genoeg. Totdat je een echte fotograaf aan het werk ziet. Dan zie je hoeveel meer je zichtbaar kunt maken op een foto. En dan wordt het toch tijd om eens een keer wat professionele profielfoto’s te laten maken.

Dan moet je natuurlijk bij Perla zijn. Heel ontspannen maakt ze ongemerkt veel foto’s en dan is het resultaat nog eens heel fraai. Aan het einde mag je dan de leukste foto’s uit kiezen. Dit is nog moeilijker dan je denkt want er zaten zoveel leuke foto’s tussen. Het was bijna zonde om zoveel leuke foto’s weg te doen, maar er zijn er genoeg overgebleven. Hieronder een greep uit het resultaat. Dank je Perla, ik vind ze zo mooi geworden, dat ik binnenkort met mijn gezin én de hond wat familie foto’s wil laten maken.

Liefs, Annelies